Podcast

Nahraj si svoj podcast úplne podľa seba v plne vybavenom štúdiu! Vyber si z našich setupov alebo si vytvor vlastný, my ti s ním radi pomôžeme. Či už sa ti páči gaučový americký štýl alebo seriózny barový štýl podcastu, vieš si vizuál upraviť podľa seba. Toto priestranné štúdio môže byť využité rôznymi spôsobmi. S profesionálnou technikou RØDEcaster PRO II, 4x SHURE SM7B mikrofónmi a Blackmagic Pocket Cinema Camera 4k budú mať tvoji fanúšikovia audiovizuálny zážitok. 

Rezervuj si štúdio na čas, ktorý potrebuješ, do poznámky napíš tvoje špeciálne požiadavky a už iba čakaj na náš telefonát, v ktorom sa dohodneme na detailoch a potvrdíme ti rezerváciu. Pod fotkami štúdia nájdeš tlačidlo RESERVATION, ktoré ťa presmeruje na stránku rezervácie, kde sa nachádza aj návod ako rezerváciu úspešne odoslať. Minimálna dĺžka prenájmu podcastového štúdia je 30 minút.

Kde nás nájdeš? tu

Koľko ťa bude podcast stáť?

Každý podcast je unikátny, a preto ti pripravíme CENOVÚ PONUKU na mieru podľa tvojich požiadaviek. Neváhaj kliknúť na tlačidlo REZERVÁCIA a v položke PODCAST si rezervuj čas kedy by si chcel/a začať nahrávať. Do poznámky napíš tvoje požiadavky a my sa ti do 24 hodín ozveme!

*more photos in Gallery

Nahrávali u nás